Kylmän vihreästi 2020-luvulle

Olemme ottaneet käyttöön uusia tulevaisuuden kylmäperävaunuja, jotka ovat vähäpäästöisiä ja äänettömiä. Lisäksi kaikki automme ovat Euro6-päästöluokiteltuja.

Yrityksemme on ensimmäisenä Suomessa tehnyt kylmän vihreitä päätöksiä ja investoinut uuden teknologian kylmäperävaunuihin, jotka viilentyvät ajaessaan ilman polttoainetta!

Tällä hetkellä käytössämme on kolme Krone-kaksilämpöperävaunua elintarvikekuljetuksiin. Vaunujen lämmönsäätölaitteena on Carrier-kylmäkone, joka toimii pelkästään sähköllä. Polttomoottoria ei tässä laitteessa ole lainkaan.

Sähkön kylmäkoneelle tuottaa hollantilaisen THT New Cool -yhtiön kehittämä ja valmistama järjestelmä. Ajon aikana generaattori lataa akkuja, joista kylmäkoneen sähkömoottori saa virran.

Ihmiset ja ilmasto kiittävät, sillä uuden teknologian ansiosta liikumme vilkkaillakin asuinalueilla päästöttömästi ja äänettömästi.

Lisätietoa uudesta teknologiasta löytyy Kronen ja THT New coolin verkkosivuilta.

Kuljettajiemme siirtymät ajetaan nykyisin kylmän vihreästi kahdella Hyundai Kona -täyssähköautolla. Myös huoltokorjaamon pakettiauto on päivitetty biokaasulla kulkevaan Volkswagen Caddyyn. Lisäksi huoltokorjaamomme katolta löytyy aurinkopaneeleita, joten pääsemme hyödyntämään uusiutuvaa aurinkoenergiaa huoltokorjaamon ja toimiston sähköntarpeisiin

 

Perinteisten dieselkuorma-autojen rinnalle on tähän mennessä hankittu kaksi puhtaasti biokaasulla kulkevaa Scanian kaasukuorma-autoa.

 

Aurinkosähköä

Kotipaikassamme on otettu käyttöön aurinkosähkö tuottamaan puhdasta energiaa toimintaamme.

Norppa kiittää

Jukka Tysterin kuvagalleria